Over T&F

Voordeel voor de klant staat bij T&F altijd centraal.

T&F B.V. is importeur van diverse producten voor de GWW en groen sector. Geweven en niet geweven geotextielen, folies, drainagematten en geogrids zijn hiervan enkele voorbeelden. Ook qua groenvoorziening heeft T&F enkele innovatieve producten in haar assortiment. Zoals bijvoorbeeld: Golpla gras- en grintplaten, kokosmatten en kokosrollen met en zonder voorgekweekte waterplanten.

Innovatieve producten vinden waar afnemers in binnen- en buitenland hun voordeel mee kunnen doen, is de drijfveer van T&F.

Onze geotextielen vinden hun toepassing o.a. onder wegen, spoorlijnen en waterbouw werken, daarnaast geotextielen regelmatig ingezet voor o.a. het afdekken van vuilstortplaatsen. Drainagematten en geogrids vinden hun toepassingen o.a. in steile wanden, parken en kelderdekken.

Natuurlijke materialen / Biobased

Voor taluds, rotondes, vijvers en Vinex locaties waar geen of nauwelijks begroeiing met gras, bloemen of waterplanten aanwezig is, heeft T&F in haar assortiment een aantal natuurlijk afbreekbare materialen zoals kokosmatten die in een mum van tijd een groene omgeving creëren. Niet alleen op het land, maar ook in het water biedt dit een dergelijke oplossing. De kokosrollen worden net onder de waterlijn aangebracht om het uitspoelen van taluds bij waterpartijen te voorkomen. Ook kent ons assortiment een ruim aanbod van biobased geotextielen en vliezen die worden vervaardigd uit PLA.

Gras, grint- en paddockplaten (kunststof)

Tussen de bebouwing wordt vaak gras toegepast als groenvoorziening. Waar vaak niet aan gedacht wordt, is dat in het geval van calamiteiten of onderhoud rijdbaar materieel ingezet moet worden, dat vervolgens het gras stuk rijdt. Golpla® grasbeschermingsplaten van HDPE/PP vormen hier een passende oplossing. Ook voor waterdoorlatende parkeerplaatsen kan het product toegepast worden. De groene kunststofplaten groeien volledig dicht. Het bijzondere aan dit systeem is dat de grasplaten onderling aan elkaar geklikt kunnen worden met een gepatenteerd snelkoppelsysteem.

Nieuws over onze producten?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Contactgegevens

Contact

T&F B.V.
Phantom 3
5126 RJ Gilze
Nederland

KvK: 20065325
BTW: NL8005.13.320.B.01

T. +31 (0)162 455 515
E. info@t-f.nl

Openingstijden

Ma – Vrij 08:00 – 17:00

01-05-2017: 25-JARIG JUBILEUM T&F

Ton van Rooij en Frans van de Put startten het bedrijf samen in 1992.

De Ampersand (&) verbindt de T en de F zoals dit symbool staat voor 25 jaar samenwerking met U.

T&F werd een begrip in geotextielen en kunststoffen, met technische kennis en menselijke interesse in al hun relaties.

Mede door de inzet van onze collega’s hebben we deze mijlpaal samen met U bereikt.